Zwerven door Nederland

Sinds 1980 reis ik door Nederland. Naar bekende plaatsen, maar vaak ook naar onverwachte plekken. Met de auto, op de fiets of te voet. Ik reisde voor de ANWB en later voor Marco Pologidsen en Capitool Reisgidsen en reis nog steeds voor Odyssee Reisgidsen dwars door Nederland. Van Schiermonnikoog naar Eijsden en van Cadzand naar Roodeschool.

Voor Regionaal Uitgelicht maakte ik een serie van Dorpen en stadjes in Rivierenland. De serie is gestopt, maar de verhalen zijn gebleven. En worden weer aangevuld. Voor TopCamper maak ik camperreizen door Nederland.

Op veel reizen deed ik begraafplaatsen aan. Eerst als ‘liefhebber‘, later als consulent begraafplaatsen. Veel funeraire wandelingen zijn terug te lezen in Over de groene zoden.

Veel reizen zijn terug te lezen in boeken en tijdschriften. En op deze site.

Veel leesplezier